La Navarclina 2015

INSCRIPCIONS A LA NAVARCLINA 2015

Bones, corredors i corredores. Com el cabell d'Albert Rivera: hem tornat.
Què vol dir que hem tornat? Doncs que tornem, el 15 de Novembre de 2015, a fer el sorteig de material esportiu i "altres" (ya tú sabes, broder) al Pàrquing de Camions del Polígon Industrial Pla del Cos de Navarcles. Ja teniu una excusa per estar a un polígon industrial amb una cervesa a la mà, música estrident, envoltat de gent vestida amb colors llampants i no haver de donar explicacions ni a la policia ni a familiars directes. Ho fem per vosaltres...
Què s'ha de fer per poder participar a la rifa? Doncs posar-te un dorsal i córrer 10km. Com ho faig? Doncs us anunciem que Club Running Navarcles OBRE LES INSCRIPCIONS PER LA 7ª CURSA LA NAVARCLINA 2015.
7 anys ja fent la cursa a Navarcles. Com passa el temps.
Mantenim el preu d'inscripció a 12€ i que podreu fer online o presencial. Per 12€ podeu gaudir d'un recorregut perfectament marcat de 10Km, avituallament líquid, botifarrada en acabar, bossa del corredor amb samarreta tècnica, animació, cronometratge amb xip, guarda-roba, servei de bar, premis per categories, sorteig de material... i més coses.
El circuit de 10km és el mateix de cada any. Ja el coneixeu: inici molt ràpid pel poble fins passar el Monestir de Sant Benet, on els "pixapins" hospedats a Món Sant Benet us animaran amb força inusitada mentre demanen què collons fan aquests i per què marxen del "follón de curses de diumenge a BCN" per trobar-se això ara aquí, al camp. Només creuar el pont de les Generes ens enfilarem per la primera pujada seriosa del recorregut, on molts paguen la sortida boja. Anirem crestejant en pujada, amb algun descans pel mig i vistes al Montcau, sempre per pista forestal fins el km7,5 aproximadament, on ja baixem donant-ho tot direcció la font de Solervicenç per encarar l'últim quilòmetre ben pla fins l'arribada al Polígon Industrial Pla del Cos, on espera la botifarra i la beguda, ben merescudes... és una cursa imperdible! (Gràcies Bernadí!)
Ah, i desmentir el rumor que transita entre els usuaris de Forocoches de que Inés Arrimadas correrà La Navarclina. Diu que té ressaca... electoral (fins novembre?).
Hem d'informar també que aquest any NO farem Curses Infantils. Lamentablement, suposa un esforç organitzatiu que no compensa per la poca participació que s'hi donava. A més, la coincidència amb el Cross Escolar restava gent i feia anar de cul alguns pares i nens. Donem les gràcies a tots per la vostra participació en les edicions anteriors i per la vostra comprensió.
Mica en mica anirem donant més informació. Estigueu atents. Entreneu fort, que les Generes no es pugen soles.
Podreu fer les inscripcions aquí: INSCRIPCIONS A LA NAVARCLINA 2015
Benvinguts a La Navarclina 2015.