Preguntes freqüents

INSCRIPCIONS - CLIC AQUÍ

Us deixem unes breus preguntes/respostes que intentaran aclarir alguns dubtes que ens heu fet arribar sobre La Navarclina:

- A quina hora és la cursa? I el canicross?
La sortida de la cursa principal és a les 10:30 del matí. Els participants del canicross sortiran mitja hora abans, a les 10 del matí.

- Quina és la ruta del canicross?
La ruta del canicross és exactament la mateixa que la de la resta de participants.

- A partir de quina hora es poden recollir els dorsals? Es pot fer el dia abans?
Els dorsals només es poden recollir el mateix dia de la cursa, a partir de les 9 del matí al Polígon Pla del Cos (just al costat de la sortida i arribada de la cursa).

- He de portar el "xip groc" o algun altre?
No, el xip que es farà servir a La Navarclina és d'un sol ús i ve inclòs al dorsal.

- Hi haurà inscripcions presencials el mateix dia de la cursa?
Si (sempre i quan no s'arribés al límit, fet que anunciariem per Facebook i web), però aquestes tindran un cost de 16€, així que recomanem a tothom fer la inscripció anticipada (12€).

- Fins quan puc fer la inscripció anticipada?
Les inscripcions anticipades online es podran fer fins dissabte al migdia. Les que es fan a punts presencials (Ajuntament, Centre Cultural i 2.0 Sports) fins divendres.

- Hi ha temps límit per fer la cursa? Es pot fer caminant?
La idea de la cursa és que es faci corrent sempre que es pugui (hi ha trams de pujada on pot ser necessari caminar). L'organització garanteix control de temps fins 1 hora i mitja després de l'inici de la cursa.

- Hi ha servei de dutxes, de guarda-roba i de massatges?
Si. Hi haurà dutxes disponibles al Camp de Futbol Municipal. Oferim un servei de guarda-roba gratuït pels corredors, així com massatges per un fisioterapeuta al final de la cursa, també gratuït.

- Quins premis es donen? Què passa si es repeteixen premis?
Hi haurà premi pels 3 primers homes i les 3 primeres dones de la classificació general, així com pel primer home i la primera dona de les categories per edat, del canicross i de la població de Navarcles. En el cas de repetir premi, aquest es donarà al següent classificat (diferència respecte altres edicions).